Kunststof dak plaatsen Maastricht

Onderhoudsvriendelijk, licht, eenvoudig bewerkbaar en oersterk: dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een kunststof dak. Eigenlijk is dit een verzamelnaam voor meerdere typen daken. We kunnen kunststof dakbedekking in verschillende soorten voor u aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan kunststof dakpannen en PVC dakbedekking. In de regio Maastricht is de dakdekker in Maastricht van de door ons aangedragen professional graag de vakman die uw kwaliteitsdak levert.

De voordelen van kunststof dakbedekking

Kunststof is als dakbedekking al lange tijd in opmars. Dat is niet verwonderlijk, want het materiaal heeft vele voordelen. Hoewel kunststof de naam heeft milieubelastend te zijn, is kunststof dakbedekking dit allerminst. Kunststof dakpannen worden gemaakt van gerecycled materiaal, dat na gebruik opnieuw volledig recyclebaar is. Zo wordt het milieu minimaal belast. De pannen zijn weer- en uv bestendig en kunnen gebruikt worden in extreme temperaturen tot wel -50°C. Daarbij is een kunststof dakpan licht, sterk en makkelijk te verwerken. Een kunststof dak is onderhoudsvriendelijk (mos, vuil en algen krijgen geen grip), de pannen zijn kleurvast, isolerend en het verschil met keramische pannen is nauwelijks zichtbaar. Wilt u liever een PVC dak laten aanleggen? Ook dan staan onze mensen voor u klaar. We plaatsen hoogwaardige PVC golfplaten op uw schuur, overkapping of bijgebouw. Dit type dak heeft een levensduur van enkele tientallen jaren en vraagt weinig onderhoud.

Wilt u informatie opvragen over een kunststof dak of een vrijblijvend advies van onze professionals? Neem dan contact met ons op. In Maastricht en omstreken zijn wij uw ervaren expert!