Leisteen dak plaatsen in Maastricht

Wanneer u Woningverbetering Buitenhuis vraagt welk type dakbedekking het meest geschikt is voor een bijzondere, rustieke en natuurlijke uitstraling, dan zullen wij een leisteen dak aanraden. Het materiaal past goed bij de oude binnenstad van Maastricht en geeft uw woning net dat beetje extra.

De voordelen van leisteen

Een leisteen dak heeft een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Het natuurproduct wordt vervaardigd uit leisteen, dat aan strenge kwaliteitseisen voldoet. De kwalitatieve leien vragen weinig onderhoud en kunnen dus jaren blijven liggen zonder dat u er omkijken naar heeft. Een leisteen dak past perfect in een karakteristiek ontwerp, maar we kunnen leien ook voor u toepassen in een modern ontwerp. Het is zelfs mogelijk om een leistenen dak zonder onderbreking te laten doorlopen in een gevel. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod in leisteen. Onze ervaren vakmensen kunnen ronde of hoekige leien op uw dak plaatsen. Deugdelijkheid hoeft gelukkig niet automatisch veel te wegen. Een groot voordeel van leistenen dakbedekking is dat het materiaal relatief licht is, zonder aan kwaliteit te verliezen. Daarbij is de steen van nature isolerend en ademend.

Wilt u een leisteen dak laten aanleggen? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren dakdekkers geven u graag advies en installeren een kwalitatief zeer hoogwaardig dak voor u.