Shingles dak Maastricht

Shingles vormen een veelgebruikte dakbedekking voor bijgebouwen, overkappingen en tuinhuisjes. De grote vraag naar deze vorm van dakbedekking in en om Maastricht is niet verwonderlijk. De ‘plankjes’ zijn relatief goedkoop, kunnen snel worden geplaatst en zijn altijd precies op maat. Woningverbetering Buitenhuis verzorgt de plaatsing met plezier voor u.

Waarom kiezen voor een shingles dak

Een van de grootste voordelen van dit type dakbedekking is de flexibiliteit van het materiaal. We kunnen het namelijk aanpassen aan de vorm van elk dak, leveren shingles in vele kleuren en vormen en maken het materiaal zo geschikt voor elke situatie. We plaatsen shingles op uw hellende dak, om deze water- en winddicht te maken. Installatie van een shingles dak is minder eenvoudig dan u misschien denkt. De platen kunnen, in verband met de werking van het materiaal namelijk niet helemaal tegen elkaar worden geplaatst. Ook is het voor een waterdichte afwerking essentieel dat de naden verspringen.

U zou natuurlijk zelf aan de slag kunnen gaan met uw shingles dak. Maar voor een gegarandeerd en duurzaam resultaat raden wij aan om een vakman in te huren. Bent op zoek naar een professionele dakdekker in de omgeving van Maastricht? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren mensen adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van bitumen shingles en houten shingles.