Wij realiseren uw zinken dak in en om Maastricht

Zink is niet het meest gevraagde, maar wel een zeer aantrekkelijk dakbedekkingsmateriaal. Naast  Bitumen en dakplaten is de door ons aangedragen professional daarom gespecialiseerd in het plaatsen van uw zinken dak. Maar onze dakdekker in Maastricht gebruikt zink niet alleen voor het volledig afdekken van uw woning of bedrijf. Ook plaatsen wij zinken en koperen dakgoten, gebruiken we het materiaal voor de afwerking van dakkapellen, voor hemelwaterafvoer en muurafdekkingen. In de regio Maastricht zijn we u graag van dienst!

Waarom kiezen voor zink?

Zink is een van de meest duurzame materialen op het gebied van dakbedekking. Het bewijs hiervoor wordt geleverd door de oude, karakteristieke gebouwen die meer dan eens een zinken dak van honderd jaar oud dragen. Toch is zink absoluut niet ouderwets. De strakke en industriële uitstraling van het materiaal maakt het bij uitstek geschikt voor moderne ontwerpen. Een charmante eigenschap van zinken dakbedekking is de verkleuring die na verloop van tijd optreedt. Als gevolg van het oxidatieproces vormt zich een patinalaagje op het zink. Dit laagje zorgt niet alleen voor een typische uitstraling, maar biedt tegelijkertijd ook bescherming.

We kunnen zowel uw hellende, als uw platte dak bekleden met zink. Hierbij houden we altijd rekening met de werking van het materiaal, door uitzetnaden op te nemen. Onze professionele dakdekkers plaatsen uw zinken dak in Maastricht of omgeving met zorg, zodat u er tientallen jaren geen omkijken meer naar heeft.