Lekkage pannendak Maastricht

Het is de nachtmerrie van elke huiseigenaar: lekkage. Lekkage heeft zowel buiten als binnen verstrekkende gevolgen. Vocht in huis beschadigt niet alleen uw interieur, maar tast ook de constructie van uw woning aan. Zo kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, die wij graag helpen voorkomen. In en om Maastricht staan de professionals van Woningverbetering Buitenhuis daarom  klaar om de lekkage in uw pannendak direct op te lossen.

Onze oplossing voor lekkage in een pannendak

Een lekkage van dit type kan onder andere worden veroorzaakt door vuil, beworteling van plantjes tussen de pannen of verschuiving daarvan. In veel gevallen is slecht dakonderhoud de indirecte oorzaak van het lek. Wij raden daarom aan om onze vakmensen eens per jaar een preventieve inspectie van uw dak te laten doen. Het nakijken van het dak op schades en zwakke plekken kost hen relatief weinig tijd en kan u in de toekomst veel kosten besparen.

Heeft u onverhoopt toch te maken met lekkage? Dan lossen wij deze in de regio Maastricht snel en vakkundig voor u op. Veiligheid is hierbij een sleutelbegrip. We hebben alle materieel in huis om de lekkage in uw pannendak zonder onnodige risico’s voor u op te lossen. Onze dakdekkers gebruiken altijd middelen die de beschermlaag van uw dakbedekking respecteren. Wilt u uw dak nog sterker maken? Dan kunnen wij uw dak ook impregneren of coaten. Zo voorkomen we toekomstige lekkage in uw pannendak.