Dakbedekking plaatsen Maastricht

Een kwaliteitsdak begint met een goede constructie. Toch is de dakbedekking die daarna wordt aangebracht minstens zo belangrijk. Laat onze dakdekker in Maastricht u adviseren. Bel ons gerust op 085 - 106 1600 of vraag een offerte aan.

Keuze dakbedekking

De keuze in materialen is vandaag de dag zeer uitgebreid. Waar de keuze vroeger beperkt was tot rode of zwarte dakpannen, kiezen we vandaag de dag uit dakplaten, dakleer en nog veel meer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u voor dakaanleg een vakman in de arm neemt. In de regio Maastricht is de door ons aangedragen professional uw aangewezen expert in dakbedekking aanleggen.

Ruim assortiment

Elk dak is verschillend en dus is ook onze aanpak nooit gelijk. Niet alleen esthetisch gezien moeten er bij de aanleg of renovatie van een dak belangrijke keuzes worden gemaakt. De juiste aanpak in dakbedekking aanbrengen laat zich mede bepalen door de technische constructie. Zo vraagt een plat dak om dakbedekking die geheel waterdicht is, terwijl de bedekking van een hellend dak slechts afwaterend aangelegd hoeft te zijn. Dit biedt andere mogelijkheden. Daarbij zijn de eisen wat betreft het gewicht van het dak, brandveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid per project verschillend. Altijd gelijk is het niveau van kwaliteit dat we leveren. Zo houden we bijvoorbeeld altijd rekening met de dampdoorlatendheid van het dak. Zouden we dit niet doen, dan kan er woonvocht in de constructie dringen en deze beschadigen. Bent u benieuwd welke dakbedekking voor u de beste optie is? Of wilt u ons meteen inschakelen voor dakbedekking vervangen of nieuw aanbrengen? Neem gerust contact met ons op. Waarmee u ook uw dak bedekken wilt, in Maastricht en omgeving kunt u op ons rekenen!