Dakbedekking plaatsenMaastricht

Wilt u uw dakbedekking laten inspecteren of repareren, of wilt u nieuwe dakbedekking aan laten leggen? Wij van RNT Dakspecialist helpen u bij iedere dakdekkersklus in Maastricht. U kunt direct contact met ons opnemen via 085 - 106 13 67 of een offerte aanvragen via het contactformulier .

Functie dakbedekking Maastricht

Dakbedekking wordt gebruikt om het dak te beschermen tegen water, zon, sneeuw, en tocht. Het kan voorkomen dat de dakbedekking op een gegeven moment zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om dit te voorkomen kunt u uw dak jaarlijks laten inspecteren door een professionele dakdekker.

Zelfs een kleine beschadiging kan op de lange termijn zorgen voor grote overlast, als deze niet op tijd verholpen wordt. Het kan bijvoorbeeld leiden tot vieze vocht- en schimmelplekken op de muren en het plafond. Daarnaast kan het de isolatie verslechteren. U kunt RNT Dakspecialist vragen u te helpen dit soort problemen tijdig op te sporen en zo de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking Maastricht

Platte daken en hellende daken bieden beiden ruimte voor dakbedekking. Het materiaal dat gebruikt wordt varieert. Er wordt vaak gebruik gemaakt van bitumen, maar ook van bijvoorbeeld zink, metaal of kunststof. Dit wordt aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het dak geplaatst. Voor ieder materiaal is er ook een bijpassende afvoer, zodat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.

De meest gebruikte oplossing voor platte daken is bitumineuze dakbedekking. Dit wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij dakkapellen en tuinhuisjes. Dit is niet alleen relatief goedkoop, het is ook makkelijk in het gebruik en het kan goed gecombineerd worden met dakisolatie. Tot slot is bitumen een duurzame keuze, aangezien het vaak recyclebaar is. Zit u te denken aan bitumineuze dakbedekking? RNT Dakspecialist staat voor u klaar.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Dakbedekking wordt vaak gecombineerd met dakisolatie. Warme lucht stijgt op, dus als het dak niet goed geïsoleerd is kan er hier veel warmte verloren gaan. Dit ziet u terug op de energierekening. Wilt u uw dakbedekking aanpakken? Dan kunt u overwegen om gelijk ook iets te doen aan de dakisolatie.

Een dakdekker moet over veel kennis en vaardigheid beschikken, omdat geen dak hetzelfde is. De dakdekkers bij RNT Dakspecialist hebben een ruime ervaring aan dakwerkzaamheden. We maken gebruik van de beste materialen, bieden professioneel advies en betrouwbare service.

Contact met RNT Dakspecialist voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Maastricht

Wellicht heeft u al lekkage opgemerkt, of is er sprake van stormschade. Om het probleem in te perken dient u zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Vraag een offerte aan bij RNT Dakspecialist, of kies voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u met spoed een vakkundige dakdekker nodig die u kunt helpen met het inspecteren, repareren of vervangen van uw dakbedekking? In Maastricht helpen de dakdekkers van RNT Dakspecialist u graag bij iedere klus. Wees er op tijd bij en schakel zo snel mogelijk een vakman in door 085 - 106 13 67 te bellen, of vul het contactformulier in.