Dakreiniging Maastricht

Vuil is een van de grootste boosdoeners waar het gaat om kwaliteitsvermindering van uw dak. Een schoon dak is namelijk niet alleen mooier, er zijn genoeg praktische redenen te noemen om uw dak eens per jaar onder handen te laten nemen door onze professionals. Schakel voor dakreiniging in de regio Maastricht daarom de dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud in.

Waarom zelf uw dak schoonmaken?

Misschien kunnen we beter vragen waarom u niet zelf uw dak zou moeten schoonmaken. De eerste reden is een logische: werken op grote hoogte brengt risico’s met zich mee. Zonder ervaring is het gevaarlijk om zelf aan de slag te gaan. Onze mensen zijn hierin niet alleen geoefend, ze werken ook nog eens met de meest veilige materialen. Voor henzelf en voor uw dak. Want niet zomaar elk middel kan gebruikt worden voor dakreiniging. Het kiezen van het juiste middel is essentieel, omdat een verkeerde aanpak het dak ernstig kan beschadigen.

Een veelvoorkomende oorzaak van beschadiging aan daken is mosgroei. Het mos tast de beschermlaag van het dakmateriaal aan, zorgt voor kieren door beworteling tussen pannen en platen en veroorzaakt lekkage door verstopping van de regenwaterafvoer. Om deze problemen te voorkomen staan onze mensen in en om Maastricht voor u klaar. Heeft u vragen over dakreiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.