Lekkage plat dak Maastricht

Heeft u een lekkage in een plat dak in de regio Maastricht? Neem dan contact met de dakdekker in Maastricht van RNT Dakspecialist op voor vakkundige reparatie in de omgeving van Maastricht. We snappen dat u de lekkage zo snel mogelijk wilt laten oplossen. Hoe langer de periode is dat er vocht het huis binnendringt, hoe groter de schade. Onze professionals kunnen daarom direct advies geven en bedienen u in het geval van lekkage snel.

Lekkage plat dak oplossen

Wanneer er vocht door een plat dak uw woning binnenkomt is dit vaak het gevolg van een scheurtje of beschadiging in een van de lasnaden. Het bepalen van de precieze plek van het lek en het repareren hiervan is geen eenvoudige klus. Wij raden u daarom aan om bij een lekkage in uw platte dak een professionele dakdekker in te huren. Onze mensen reinigen uw dak grondig voordat zij zich op de lekkage focussen. Op een schoon dak wordt namelijk makkelijker, nauwkeuriger en efficiënter gewerkt. Na het reinigen van het dak is de oorzaak van de lekkage vaak snel gevonden. Afhankelijk van de situatie gebruiken we een speciale reparatiepasta of vervangen we het beschadigde gedeelte van het dak.

Onze ruime ervaring in Maastricht en omgeving maakt ons de beste in het oplossen van de lekkage in een plat dak. Neem dus contact met ons op wanneer u een lekkage vermoedt.