Daklekkage Maastricht

We glimlachen bij filmscènes waarin een kamer vol emmers staat en de hoofdpersoon net één opvangbak te weinig blijkt te hebben. Toch valt er weinig te lachen wanneer daklekkage uw eigen woning betreft. Een lekkage in uw dak kan verstrekkende gevolgen hebben. De schade beperkt zich niet tot buiten en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. U doet er verstandig aan om een professionele dakdekker in te schakelen. In Maastricht en omgeving kunt u altijd ene beroep doen op Woningverbetering Buitenhuis.

Snelle en goede oplossing

Een lekkage in uw dak kan vele oorzaken hebben. Het is in de meeste gevallen dan ook niet eenvoudig om de precieze boosdoener aan te wijzen. Onze vakmensen hebben een geoefend oog waar het gaat om het achterhalen van de aanleiding van uw daklekkage. Daarbij beschikken we over de middelen om elke lekkage snel, vakkundig en veilig op te lossen. Wij raden u aan om in het geval van lekkage altijd een erkend dakdekkersbedrijf in de arm te nemen, om onnodige risico’s te voorkomen.

Woningverbetering Buitenhuis heeft ervaring in het verhelpen van lekkages in platte daken, lekkage bij schoorstenen en dakgoten. Deze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om bij daklekkage snel in te grijpen. In veel gevallen ontstaat een lek namelijk door kleine haarscheurtjes in het dakdekkingsmateriaal of kiertjes in de naden. Door deze tijdig te repareren voorkomen we grotere schade en reparatiekosten. Heeft u wateroverlast? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bellen op 085 - 106 15 21. In Maastricht en omstreken staan we voor u klaar!