Daklekkage in Maastricht

De ochtend na een regenachtige dag ziet u opeens een natte plek op de muur. Vermoedt u een daklekkage? Bel een dakdekker om vervolgschade van de daklekkage Maastricht te voorkomen. Bij BMP Vastgoedonderhoud staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren. Lees hieronder alles over daklekkage in Maastricht of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 - 106 13 67.

Daklekkage Maastricht: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Soms drupt er water uit uw plafond. Vang dit water op, zodat u uw vloer beschermt. Vergoedt uw opstalverzekering eventuele schade, dan kunt u ook alvast foto’s maken van het lek. Aan de binnenkant van het dak is de oorzaak van de lekkage niet altijd direct zichtbaar. Hiervoor moet er op het dak gekeken worden. Wees voorzichtig en laat het dak beklimmen over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Maastricht

Bij daklekkage Maastricht werken wij altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage kan vaak makkelijk vastgesteld worden. Soms is een kapotte dakpan de boosdoener en soms is er andere schade aan uw dak waardoor er water door het dak naar binnen komt. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Onderhoud aan uw dak is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt het effect van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage Maastricht niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak

Vaak zorgt een slechte afvoer van water of een kapotte dakbedekking voor een lekkage plat dak. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico’s met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud. Neem gerust contact met ons op 085 - 106 13 67.

Lekkage schuin dak

Kapotte, losse of afgewaaide dakpannen zijn vaak de oorzaak van een lekkage schuin dak. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Maastricht

Het liefst ziet u uw daklekkage vandaag nog opgelost natuurlijk. Met de hulp van de dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud gaat dat lukken. Laat uw daklekkage in Maastricht aan ons over. Voordat wij de lekkage repareren maken wij heldere afspraken met u. Bel gerust indien u informatie wilt of een afspraak wilt maken. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 13 67 en via het contactformulier.