Dakgoten Maastricht

Wilt u nieuwe dakgoten laten aanleggen? Kampt u met lekkage aan de goten? Of moeten ze nodig gereinigd worden? Voor alle werkzaamheden op het gebied van dakgoten kunt u in de regio Maastricht terecht bij Woningverbetering Buitenhuis. Onze ruime kennis en kunde zetten we graag voor u in!

Dakgoten repareren

Lekken de goten? Zitten er scheurtjes in? Of loopt het water niet meer weg? Dan is het tijd voor reparatie. Als u contact met ons opneemt, komen we eerst bij u langs om de situatie te inspecteren. Daarna gaan we zo vlug mogelijk aan de slag. De schade is dan snel hersteld!

Dakgoot vervangen

Soms blijkt een dakgoot reparatie geen passende oplossing te zijn. De goten zijn dan te erg beschadigd, of een reparatie blijkt naar verhouding erg duur te zijn. In zulke gevallen raden we u aan om voor nieuwe exemplaren te kiezen. De dakgoot vervangen kunnen we ook voor u verzorgen. Als allround dakgotenspecialist staan wij immers van aanleg tot reparatie tot vervanging voor u paraat. Meer weten over onze diensten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact op. In Maastricht en omgeving zijn we u met plezier van dienst!