Dakplaten plaatsen in Maastricht

Een sterk, strak en snel geplaatst dak. Dat kan de dakdekker in Maastricht van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek voor u realiseren met behulp van dakplaten. De platen worden geleverd in veel verschillende uitvoeringen en zijn zeer geschikt voor het afdekken van woningen, bedrijfspanden en bijgebouwen.

Dakplaten in verschillende vormen

Wij kunnen bijvoorbeeld stalen dakplaten met een profiel plaatsen op uw garage of carport met licht hellend dak. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende profielen (vormen) en kunnen door ons met of zonder isolatie geïnstalleerd worden. Het grote voordeel van dit type dakbedekking is de lange levensduur. U bent verzekerd van een onderhoudsvrij dak, doordat de platen een hoge weerstand tegen vuil, mos en corrosie hebben. Daarbij zijn ze milieuvriendelijk, doordat ze eenvoudig te bewerken en recyclebaar zijn.

De snelheid en het gemak van stalen dakplaten, maar met de look van een pannendak. Dat is mogelijk met dakpanplaten. We installeren deze veelal op woningen, schuren en vakantiehuisjes. De kwaliteit van de platen is hoog. Zo hoog zelfs dat u het verschil tussen een dak gelegd van platen en een regulier pannendak niet zult opmerken. Toch is er wel een aantal grote technische verschillen aan te wijzen: een dakpanplaten dak is sneller aangelegd, weegt minder dan een regulier pannendak en is per vierkante meter aanmerkelijk goedkoper. Wilt u een dakpanplaten dak laten aanleggen in Maastricht of omgeving? Neem dan contact met ons op.