Dakreparatie in Maastricht

Een kapot dak en dakreparatie in Maastricht nodig? U doet er goed aan om Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek in te schakelen. Onze dakdekker in Maastricht heeft jarenlange ervaring en kan u met elk dakprobleem helpen. Lees snel verder of neem contact met ons op via 046 - 206 41 08.

Dakreparatie in Maastricht uit laten voeren door Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

Wij bieden de oplossing voor uw platte of schuine dak. Ook bij problemen met uw schoorsteen, dakkapel en dakgoot zijn wij u van dienst. Voor effectieve dak reparaties en gedegen service zit u goed bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek. Ons inkoopteam kiest de materialen waarmee wij werken zorgvuldig uit. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Om uw dak volledig te repareren is het belangrijk om een grondige dakinspectie uit te voeren. Dit doen wij vrijblijvend voor u. Op basis van de staat van uw dak en uw specifieke wensen voor uw dak geven wij u een duidelijke op maat gemaakte offerte. Enthousiast over de offerte, dan gaan we graag voor u aan de slag. Onze dakdekker maakt direct een afspraak voor de dakreparatie in Maastricht met u.

Kosten dakreparatie in Maastricht

Bij het berekenen van de kosten voor het repareren van het dak moet u het uurloon van de dakdekker, uw locatie, de materialen en de omvang van de klus meenemen. Hoeveel u precies uit zult geven is moeilijk te zeggen, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en de €300. Wilt u uw dak renoveren in plaats van repareren. Wij denken met u mee over dakrenovatie.

Plat dak repareren

Zit er een kleine scheur in de dakbedekking van uw platte dak? Soms is het aanbrengen van wat reparatie pasta voldoende en soms moeten we een deel van de dakbedekking vervangen om het lek te dichten. Bij ons houdt een dakreparatie ook het reinigen van uw dak in. Dit is essentieel, aangezien het reinigen van het dak problemen in de toekomst voorkomt.

Dakreparatie in Maastricht aan hellend dak

Uw schuine dak laten repareren? De dakspecialist van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek herstelt uw dak, wat er ook kapot is. Ook bij de reparatie van uw schuine dak is het reinigen van het dak gewenst. Dakreparatie in Maastricht voorkomt u door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dak reparatie bij daklekkage

Veel schade door de daklekkage in uw dak? Laat zo snel mogelijk een dakdekker komen. Voor het repareren van uw schuine en platte dak kunt u bij Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek terecht. De oorzaak van een daklekkage is vaak achterstallig onderhoud. U kunt een lek dak makkelijk voorkomen door uw dak goed te onderhouden.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Maastricht

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker voor de dakreparatie in Maastricht. Een schoorsteen repareren of een heel pannendak vervangen, geen enkele klus is ons vreemd. U kunt direct contact opnemen via ons telefoonnummer of via ons contactformulier.