Dakcoating aanbrengen in Maastricht

Ondanks het feit dat Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek alleen de meest duurzame materialen gebruikt voor uw dakbedekking kan het zijn dat na verloop van tijd de kleur hiervan vervaagt of verandert. Meer en meer daken voorzien wij daarom van een speciale dakcoating. De coating zorgt er niet alleen voor dat uw dak er weer als nieuw uit ziet, maar functioneert ook als beschermlaag. Zo maakt onze dakdekker in Maastricht de kwaliteitsvermindering door weersinvloeden ongedaan en verlengt zo de levensduur van uw dak.

Verleng de levensduur van uw dak

Het aanbrengen van coating op daken is vakmanschap. Het begint met het reinigen van het dak, dat goed en grondig maar tegelijkertijd voorzichtig moet gebeuren. Wanneer het dak schoon is brengen wij de coating aan, die uw dak lang zal beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het belang van het kiezen van de juiste vakman wordt onderstreept door de ingrijpende gevolgen van een verkeerd aangebrachte coating. Deze kan binnen een aantal jaar afbladderende verf, blaasvorming, vergrauwing en verkleuring van het dakmateriaal veroorzaken. Een goed aangebrachte dakcoating heeft vele voordelen. Algen, mos en schimmels kunnen niet hechten aan de beschermlaag, de levensduur van uw dakpannen wordt verlengd, het dak ziet er weer uit als nieuw en dus wordt zelfs de waarde van uw huis in veel gevallen groter.

Wij verlengen in de regio Maastricht de levensduur van uw dak met zorgvuldig aangebrachte dakcoating. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!