Dak impregneren Maastricht

In een land waar regen, storm en winters weer geen uitzondering is, is een deugdelijk dak onontbeerlijk. Een nieuw dak doet de aanblik van een gebouw opleven. Toch is dit van korte duur wanneer weersinvloeden vrij spel hebben. Mos, algen en schimmels beginnen te groeien en niet alleen het aangezicht, maar ook de technische constructie van uw dak aantasten. Om dit tegen te gaan kunt u uw dak door een dakdekker in Maastricht van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek laten reinigen. Op de korte termijn is het risico op beschadiging hiermee verholpen. Om u ook op de lange termijn een kwaliteitsdak te kunnen garanderen kunnen wij uw dak impregneren in Maastricht en omgeving.

Wat zijn de voordelen van impregneren?

Wij impregneren uw dak niet alleen om cosmetische redenen. Een geïmpregneerd dak is sterker en heeft een langere levensduur dan niet geïmpregneerde dakbedekking. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel: een door ons behandeld dak is waterresistent. Vocht blijft er niet op liggen en dus is er geen risico op knappende dakpannen bij vorstig weer. De speciale beschermlaag zorgt er daarbij voor dat plantjes en mossen zich niet kunnen hechten aan het dakoppervlak. Op deze manier voorkomt het impregneren van uw dak schade door beworteling van de plantjes.

Laat uw dak impregneren door onze professionals uit Maastricht. Zo voorkomt u vele problemen en grote kostenposten door schade.