Dakisolatie Maastricht

Hoewel Maastricht zich in het uiterste zuiden van ons land bevindt, ontkomt u niet aan het Nederlandse klimaat. Nat, koud en winderig zijn sleutelwoorden die het belang van goede dakisolatie onderstrepen. Betalen voor warmte die verdwijnt door een slecht geïsoleerd dak is zonde. Woningverbetering Buitenhuis heeft jaren ervaring in het isoleren van bijna elk type dak. Wanneer u ons inschakelt bent u daarom verzekerd van een warm onderkomen, onafhankelijk van welk weer het is.

Optimale dakisolatie

Het volledig isoleren van een nieuwbouw dak of het vernieuwen en aanvullen van bestaande isolatie is voor ons geen enkel probleem. De besparing die we hiermee voor u realiseren kan enorm oplopen. Vooral wanneer u de ruimten onder het dak gebruikt en verwarmt, kan goede isolatie per jaar honderden euro’s aan energiekosten schelen. Niet elk isolatiemateriaal is hetzelfde. Er bestaan vele soorten isolatie, welke sterk verschillen in prijs en werking. We komen daarom graag bij u langs om de situatie te inspecteren. Zo bepalen we welk materiaal de beste optie is voor uw ruimte en haalt u maximaal rendement uit uw investering.

Warme lucht stijgt en dus verliest u de meeste warme lucht via het dak van uw woning. Gedegen dakisolatie is daarom essentieel. Onze professionals kunnen elk dak isoleren en zijn u in de regio Maastricht met plezier van dienst!