Lekkage dakgoot Maastricht

Jaarlijks verwerken de goten aan uw dak vele liters hemelwater. Het is daarom niet verwonderlijk dat de hulp van een dakdekker in Maastricht van RNT Dakspecialist goed kunt gebruiken. We raden aan om onze dakexperts een jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt van uw dakgoten te laten doen.

Toch een lekkage in de dakgoot?

Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgt met een lekkage, staan wij in de omgeving van Maastricht paraat om u snel van dit probleem af te helpen. De vele naden in de dakgoot zijn stuk voor stuk gevoelig. Meer dan tien jaar praktijkervaring heeft ons geleerd dat bijna elke woning een keer te maken krijgt met lekkage in de dakgoot.

Loopt het water over de rand van de dakgoot? Dan is de kans groot dat deze is verstopt. Er hoeft in dit geval niet altijd sprake te zijn van een lek. Het reinigen van de dakgoot kan ervoor zorgen dat het water weer doorstroomt. Blijft er na het reinigen van de goot water lekken? Dan zit er toch ergens een lekkage. Neem contact met ons op en we helpen u in en om Maastricht van het probleem af.