Lekkage schoorsteen Maastricht

Een lekkage in uw schoorsteen kan vervelende gevolgen hebben voor de ruimte direct onder het dak. Constateert u een lekkage? Schakel dan de vakkundige dakdekker in Maastricht van RNT Dakspecialist in. Wij hebben uitgebreide kennis van dakbedekking, dakrenovatie en daklekkage. In de omgeving van Maastricht kunnen we u daarom snel van het probleem af helpen.

Lekkage in uw schoorsteen snel oplossen

Wanneer vocht uw huis binnenkomt op de plek van de schoorsteen, dan is deze in veel gevallen aangetast. De slijtage, veroorzaakt door weersinvloeden of achterstallig onderhoud, zorgt voor scheurtjes in het voeg- en metselwerk. Ook zien we vaak dat trillingen door werkzaamheden in de buurt van de woning de oorzaak van de problemen zijn. De kleine beschadigingen die hierdoor ontstaan geven regenwater de kans om uw woning binnen te dringen. Dat klinkt in eerste instantie als een klein probleem, maar op de langere termijn kunt u voor grote schades komen te staan. We zien in veel gevallen dat een klein lek niet wordt opgemerkt. Langzaam maar zeker verzwakt het water de dakconstructie en zorgt ervoor dat hier later uitgebreide reparaties aan gedaan moeten worden.

Ontdekt u een lekkage in uw schoorsteen? Neem dan contact tijdig met ons op. Wij hebben ruime ervaring in het verhelpen van dit type probleem en zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft.