Bitumen dak Maastricht

Al jaren werkt de dakdekker in Maastricht van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek met bitumen. Onze mensen weten daarom als geen ander hoe ze dit materiaal het beste kunnen gebruiken om uw platte dak water- en weersinvloeden dicht te maken. Een bitumen dak is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kan snel geplaatst worden.

Kies ook voor bitumen dakbedekking

Moderne bitumen dakbedekking is een combinatie van aardolie restproducten en kunststof. Het materiaal verzekert u ongeveer 20 jaar van een waterdicht dak. De levensduur van bitumen wordt wel beïnvloed door uv- en ozonstraling. Deze verkorting van de levensduur kunnen we tegengaan door een laag van kiezels of drainagetegels over de dakbedekking te plaatsen. Zo heeft de zon geen invloed meer op de kwaliteit van uw dak. Vindt u dit niet mooi? Dan kunt u ook kiezen voor een soort bitumen die door de toevoeging van een speciaal soort kunststof uv bestendig geworden is.

U kunt deze dakbedekking voor platte daken in verschillende kleuren laten maken. Zo is er altijd een passende toepassing voor uw situatie. Bitumen wordt geleverd op de rol en onze ervaren mensen installeren de stroken zorgvuldig, met behulp van een brander. De naden versmelten met elkaar en zorgen voor een waterdicht geheel waar u jaren geen omkijken meer naar heeft. Wilt u graag een vakman bij u thuis in Maastricht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.